reknak

Members
 • Aantal bijdragen

  127
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door reknak geplaatst

 1. Lekkere set met progressive psytrance door Phaxe. Of op SoundCloud:
 2. reknak

  Games

  Monaco is een top-down spel waarbij je een inbreker bent en muntjes moet verzamelen terwijl je uit het zicht van bewakers probeert te blijven. Op zichzelf is het een geweldig co-op spel. Heb het gespeeld toen ik voor de eerste keer XTC heb gebruikt, wat echt hilarisch was. op 2CB is het net zo grappig, maar nog een stuk moeilijker. Rollercoaster tycoon op 2CB is ook fantastisch
 3. Misschien was Riel aan de psychedelia?
 4. In smartshops en via het internet zijn zelftesten (bijvoorbeeld EZ Test en DopeTest) te koop. Bij deze testen gaat het om een kleurtest, gebaseerd op de Marquis-test. Het is niet mogelijk om op basis van alleen deze test een betrouwbare uitspraak te doen over de inhoud van een pil. De kleurreactie is niet meer dan een indicatie voor de inhoud en geeft geen enkele informatie over de hoeveelheid van een stof. Het grote gevaar van een zelftest is dat de test een valse schijn van zekerheid kan geven. Pillen waarin meer stoffen voorkomen, geven met een zelftest vaak verwarrende of misleidende
 5. Je kan ze laten testen bij een lab. Moet je wel een zegeltje inleveren, maar hoef je verder niks te betalen. Je kan er ook allerlei andere dingen laten testen. Ik heb onder andere xtc laten testen, 2-CB, speed en nog een paar dingetjes Hier de site http://www.drugs-test.nl/
 6. reknak

  What's next?

  Yes. Ik zou beginnen met 15 gr Atlantis. Als dat goed gaat kan je door naar de Hollandia. Excuses voor de late reactie. Studie en zo.
 7. Misschien ook beter om rekening te houden met dat truffels/paddo's vroeger misschien minder sterk waren (geen idee of dat zo is). Just sayin'
 8. reknak

  What's next?

  Die behoren inderdaad tot de sterkste truffels, waarvan de Hollandia toch wel bovenaan staat. Trip ze!
 9. reknak

  Bewaren van de truffel

  En als je ze langer wilt bewaren zonder ze te koelen, kan je ze drogen. Er zijn een aantal topics op dit forum hoe je dat efficiënt kan doen.
 10. Mee eens, je moet oppassen met wat je koopt. Er is namelijk een kans dat er geen LSD op je zegeltje zit, maar 25i-nbome. Dit stofje is stukken goedkoper, maar er kan dan ook veel meer op het zegeltje zitten, met mogelijk dodelijk gevolg. Laat daarom altijd je zegels testen bij één van de testlabs in Nederland. Dit is anoniem en gratis. Je levert een zegeltje in en krijgt binnen een week of twee het resultaat. Deze testlabs kan je ook gebruiken voor andere party- en /of tripdrugs, zoals XTC en 2-CB. linkje: http://www.drugs-test.nl/
 11. Je hebt je inderdaad ook goed voorbereid. Met dat in gedachten zal je ook rustiger en zekerder zijn in je trip. Er zijn meerdere adblock extensies voor browsers als Chrome en Firefox. Gewoon op Google zoeken naar Adblock en installeren. Dan worden de reclames in youtube geblokkeerd. Scheelt ook weer een beetje Veel plezier met je trip!
 12. Ik woon in Twente, heb ervaring met psychedelica, maar zie er niet zoveel in om met een willekeurige vreemdeling te gaan trippen. Dat zou je zelf ook niet moeten willen, zeker niet als je geen ervaring hebt. Het beste is iemand die je al kent en vertrouwd te vragen om te gaan tripsitten.
 13. reknak

  Enter. Okee.

  Blij dat ik net m'n ontbijt ophad nadat ik dit las
 14. reknak

  Eten en karma

  "I'd like the same drugs he's having, please"
 15. Ik wil hier wel aan toevoegen dat de trips heel erg kunnen verschillen, ook al neem je dezelfde dosis. Het ligt aan vele factoren, je gemoedsrust/mindset, je omgeving, etc etc. Dus het kan zijn dat je, zoals ik toen, vrij hard ging. Maar het kan ook heel subtiel zijn.
 16. Mijn eerste keer lsd heb ik een zegeltje van 135ug genomen, en dat was mijn heftigste visuele trip ooit. Alles leek vloeibaar, ik had bijvoorbeeld drie waxinelichtjes op tafel staan, en de vlammetjes 'swirlden' als een draaikolk om elkaar heen.
 17. Ik dacht dat 4FA meer richting het speedeffect ging, of heb ik dat mis?
 18. 100-150 ug is een prima dosis, lijkt me. Happy tripping!
 19. reknak

  Mijn eerste x

  Er zijn al meerder mensen die die vraag hebben gesteld. Ik zou zeggen, kijk eens rond bij de vragen-sectie van dit forum, daar vindt je vast antwoord.
 20. Van de truffels is dat de Hollandia, maar je kan ook nog growkits van paddo's kopen. Maar daarvan weet ik niet welke soort het sterkste is. Misschien dat iemand anders hier op het forum dat wel weet, want ik ben daar best wel benieuwd naar.
 21. Het is het beste om iemand te vragen die je kent en vertrouwd, nooit een vreemdeling.
 22. Mooi report, heb zelf ook wel wat zitten kloten, maar nooit aan gedacht om ze in bepaalde patroontjes aan de muren te plakken. Ga ik volgende keer zeker doen!
 23. Ach, uiteindelijk zitten dezelfde stofjes in de truffels, bij de een wat meer per volume-eenheid dan de ander. Maar de atlantis gebruik ik het meest, omdat ik vindt dat die prijstechnisch gezien het beste is
 24. Drie keer op rij gewonnen Laura, lekker bezig!
 25. reknak

  Magic truffle grow kit

  Beter van niet, ze zijn na openen beperkt houdbaar. Er zijn meerdere manieren om ze langer te kunnen bewaren. De meest gebruikte manieren staan wel op dit forum.