Cosmos

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Cosmos

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 11-06-1919

Profiel informatie

 • Geslacht
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Cosmos

  After-Trip-Diner

  Ik trip vaak ook s'avonds. Na het trippen is het vaak al bed tijd maar slapen lukt nog niet. En met een lege maag al helemaal niet. Als ik na het trippen eet kan ik s'nachts een beetje herstellen. Ik denk dat ik volgende keer misschien lasagna ga klaar zetten. Dit is een stevige maaltijd en als je het van te voren bereid is het enige wat je hoeft te doen, de oven aanzetten.
 2. Cosmos

  After-Trip-Diner

  Beste Trippers, Je kent het wel. Groot gedeelte van de dag bijna niets gegeten. De tijd schiet niet op. Maar dan komt het moment dat je mag gaan trippen. Met stevige trek je de truffel/paddenstoelen of iets anders met respect tot je. Dan begint de misselijkheid een beetje. Die vergeet je later als je een andere dimensie in gaat. Je eet tijdens de trip wat lekkers. Maar als de trip tot een einde is gekomen voel je toch dat je stevige trek hebt. Nou was mijn vraag; wie heeft hier nog goede tips voor een goede maaltijd na het trippen? Wat eten jullie na de tijd? Of eten jullie niks? Ik heb altijd de behoefte om na de tijd wat te eten. Niet persé veel, maar een maaltijd gaat een altijd goed in. Voorheen was het altijd pizza als after-trip-diner. Dit voelt echter ongezond nadat je net heel bewust bent van je lichaam en dus weet dat je er goed op moet passen. Gr
 3. Super mooi report. Lijkt me gaaf om het universum gedeelte mee te maken. Lucide dromen zijn inderdaad ook zeer leuk. Ik heb me er ook een tijdje mee bezig gehouden. In het begin kun Je maar heel kort lucide dromen. Vaak uit enthousiasme word je wakker. Ik vond het altijd leuk om door muren te lopen en onder water te ademen. Toevallig laatst in een lucide droom bedacht ik om te gaan mediteren, toen bleef ik vallen tussen dimensies. Helaas maar kort. https://youtu.be/Mai66fr_2RE Dit is echt waanzinnig leuk, trippen in je droom. Ik heb het helaas maar 1 keer kunnen doen. Maar je kandus elke nacht trippen. Klinkt als slaap verlamming. Heb ik af en toe last van. Het stuiteren zijn pure hallucinaties. Ik heb vaak dat ik MN ogen open heb en allemaal mensen in mijn kamer heb. Of monsters of iets dergelijks. Erg angstaanjagend omdat je ademhaling ook heel langzaam gaat en je het gevoel hebt dat je stikt. Als je het vaker gehad heb herken je het en ondanks dat je verlamd bent kun je toch langzaam je tenen bewegen. Daarna je benen enzovoort en komt je lichaam langzaam wee bij . Tijdens slaap verlamming heb ik eens gehad dat ik 'droomde' dat ik uit bed stapte en de deur open deed en zo de trap af liep. Zo levensecht. En *Pats* ik lag weer in bed. En dat 3x achter elkaar
 4. De allerbeste wensen iedereen. Super mooi de filmpjes van Eckhart. Inspirerend. @voyager360. Klinkt super goed. Dat je eigenlijk een glimp van jezelf opvangt. Lijkt me indrukwekkend. Net maar even lekker in het bos gewandeld was heerlijk weer en kreeg een grappig inzicht je. Meteen maar even opgeschreven; (zal het misschien allemaal wel ergens gelezen hebben ofzo. Maar dit schoot me FF te binnen) Zodra je het wil begrijpen is het er niet meer. Zodra je erover nadenkt, is het er niet meer. Je kan iets dat is niet begrijpen, het is er. Zodra je er een beeld bij hebt is het er niet meer. "Zijn" heeft geen taal en geen vorm. Het dichtsbij komt nog het woord "staat" wat niet te definieren valt . Zodra je er over schrijft. Is het er niet meer. Je kan stilte niet begrijpen, met geen enkel zintuig waarnemen. Het is er maar het is niets. Je kan "ruimte" niet begrijpen, met geen enkel zintuig waarnemen. Het is er maar het is niets. Zodra je denk dat het iets is is het weg. Misschien kan ke begrijpen wat het niet is. Maar zelf dan kom je niet is de buurt. Of juist wel? Het is overal dichtbij en overal ver weg. Je moet niet denken. Het is niets, maar toch zo groot. Zodra je denkt dat ke het begrijpt ben je nog nooit zover weg geweest. Blijft toch een bijzonder iets, bewustzijn. Is misschien wel leuk idee om forum van te maken zodat onderwerpen omtrent dit daaronder vallen? (Wat niet zozeer onder psychedelica valt)
 5. Beste psychonauten. Hieronder een interessante dit met heel veel uitgebreide info over verschillende psychedelica. De link gaat direct naar de visual components. Elke visual staat heel Uitgebreid omschreven en afgebeeld. Zeker het bezoeken waard. http://disregardeverythingisay.com/post/9331287956/the-visual-components-of-a-psychedelic-experience
 6. Ben al aardig ver in het boek. Gaat niet echt snel omdat je het wel woord voor woord moet lezen en er over na denken. Denk wel dat ik het boek nog een paar keer zal lezen. Ik vind het zeer duidelijk en herkenbaar geschreven. Je realiseerd je snel dat je een onomkeerbaar proces in werking stelt. Het lijkt inderdaad net of je uit een droom ontwaakt. Erg leuk. Het blijft lastig om constant aanwezig te zijn omdat je jaren zo geleefd hebt. Dit is gewoon een leerproces. Iemand nog leuke/opmerkelijke/leerzame ervaring of tips op dit gebied? Het is altijd leuk om te delen:)
 7. Cosmos

  2C-B

  Vriend van mij had vorige week een leuke ervaring met 2CB (wat mij weer enthousiast maakt om weer hogere dosis te proberen).; Dosis: 30-37mg 2CB(2,5 pil) Setting: alleen, chill thuis Tijdens zijn trip ervoer hij: -Alles om hem heen leek in (soort van) brand te staan met verschillende kleuren vlammen, soort wolk van paars, geel en groen.(misschien z'n aura?) -Diepe meditatie tijdens de trip; ademhaling als een soort energie bron, alles klapte open en vredig weer dicht. Even zij ogen dicht en zag hij zichzelf, vanaf boven, op ee bank zitten. (Out of body experience?) -Hij kon zichzelf vragen stellen (over wat hij nou echt wou etc.) -Op een gegeven moment leek hij net een daak, alles om hem heen was geel en hij kon een soort van vuur spuwen (zeer visueel) -Verbondenheid met planten, en de aarde, er deel van uit maken. Dit waren enkele punten wat hij stuurde en laat zien dat 2CB een interessant stofje. Hogere dosis kan niet gecombineerd worden met alcohol en je moet sterk in je schoenen staan (is mijn mening). Hij is een ervaren tripper en heeft de trip als leerzaam en fijn ervaren. Ikzelf heb ook redelijk veel ervaring met 2CB. De mooiste trip heb ik toch ervaren met 1 pil. Op een paar matrassen onder de sterrenhemel. Dat is zeker een aanrader, het is prachtig. Hoogste dosis is 3,5 2CB pil+3xtc pillen+Speed+alchol en is zeeeeeer visueel, dat veranderd de wereld constant in legoblokjes en valt in elkaar en bouwt langzaam weer op enzo (vergelijkbaar met hoge dosis ketamine). Dit is een zeer onverstandige en onverantwoorde dosis en combi en is niet aan te raden! (maar vroegah hadden we wel eens van die bizarre afterparties/experimenten) 2CB op zich zelf is altijd goed te combineren met lachgas.
 8. Cosmos

  Meditatie/Mindfulness

  Dat is zeker waar, even een glimp ervan opvangen. Dan weet je dat het kan en niet slechts mooie woorden zijn.
 9. Cosmos

  Meditatie/Mindfulness

  Hoe zit het eigenlijk met trippen en bewustzijn en leven in het nu? Als je (grotendeels) volledig in het nu leeft en gaat trippen. Geniet je dan nog 1000x meer van het tripmoment? Nu ben je soms bezig met wat er net gebeurd is of wat er gaat komen in de trip, wat dus afleid van het moment. Ook lijkt het me dan bijna onmogelijk om dan een Bad Trip te krijgen. (Ik weet dat een Bad Trip leerzaam is, maar op dat moment is het niet erg leuk om te ervaren). Eigenlijk als je volledig bewust lijkt het me trippen een beetje overbodig omdat je altijd geniet, maar tot die tijd... Edit: en ik weet ook dat trippen je terug brengt in het nu. Maar toch word je soms wat afgeleid.
 10. Wauw zeer mooi report! Altijd leuk om een report te lezen. Ik denk dat iedereen die tript altijd veel herkend en er een gevoel bij krijgt. Geestverruiming is i.m.o. nooit slecht. Wat je in je trips bedenkt is niet onmogelijk en zijn reële (en oms zelfs praktische) ideeën.
 11. Cosmos

  Meditatie/Mindfulness

  Iedereen hartelijk bedankt voor de tips! Ik moet me altijd een beetje inhouden niet meteen teveel boeken te kopen, dan wil ik te snel lezen en neem ik weinig op hehe. Ik schijf ze allemaal op mijn wishlist. @Voyager360. Ik zal volgende keer eens proberen een tripreport te schrijven @Remko Ik vind ook dat entheogenen is inderdaad ook pure meditatie is. @DMT Ook een hele mooie beschrijving. Klinkt als een prachtige ervaring. Laten gaan is het beste en leukste wat je kan doen is mijn mening. Dit geeft je de mooiste ervaring en kun je je "gids" (LSD, Psilo, 2C-* etc) in volle kracht en schoonheid bewonderen. Hiervoor moet je, vooral als je niet zoveel ervaring hebt met trippen, stevig in je schoenen staan ben ik van mening. Als je kan laten gaan kan je je angsten overwinnen (Facing Phobia's? ) Ook helemaal lichamelijk ontspannen tijdens de trip vind goddelijk. Je krijgt dan een soort vibratie/Buzz over heel je lichaam.
 12. Cosmos

  Meditatie/Mindfulness

  Heej DMT Bedankt voor de reactie. Ik zal een eens opzoek naar die boeken. Ik las nadat ik het bericht geplaatst had het topic van OnTheChase over het boek van Eckhart Tolle, the power of now. Ik heb meteen de Nederlandse versie via marktplaats op de kop getikt. Ik heb nog een omnibus liggen van Carlos Castaneda met de boeken "de lessen van don Juan", "Een aparte werkelijkheid" en "Reis naar Ixtlan" gebundeld. Maar nog niet aan toe gekomen om te lezen. Ben wel zeer benieuwd. Dat iedereen z'n eigen boek is het je helemaal gelijk in. Ik vind het ook heerlijk dat boek te onderzoeken. Ik heb redelijk wat ervaring met trippen. Afgelopen vrijdag een speciaal moment beleefd waarbij ik bewustzijn en psychedelica combineerde. Een vriend en ik hadden allebei +- 47gram verse McKennaii genomen. We zijn op een gegeven moment allebei in een hoek van de bank gaan zitten. Alles donker gemaakt en oordoppen ingedaan (van die geluidsstoppers). Hierbij kon je heel goed op je ademhaling concentreren en werd het ondanks de grote hoeveelheid paddenstoelen steeds rustiger in mijn hoofd. Ik voelde alleen mijn ademhaling en hoorde mijn hartslag . Het was zo intens. Echt geweldig, elke ademhaling voelde ik zo gedetailleerd. Het was heerlijk. !n ademhaling ging steeds langzamer en langzamer. Nog steeds heel intents en 'bewustzijn' zweefde in een in beschrijfbare ruimte. Mijn ademhaling vertraagde nog verder. Tot op een gegeven moment alles stopte. Het was heerlijk. Alles was rust en vrede en zag mijn ziel 'ergens' hangen het wat prachtig en leek uren te duren. En heel langzaam ademde ik weer uit. Het kwam langzaam weer opgang en kwam langzaam weer terug op aarde. Nog steeds mijn ademhaling volgend. Later besefte ik dat die "uren genieten" net het moment was tussen een ademhaling in. Het was prachtig. En bedacht dat dat moment er is bij iedere ademhaling. En bewijst dat tijd relatief is. Het gevoel en de ruimte zijn, zoals iedereen die getript heeft weet, niet te beschrijven (daarom ook respect voor trip report schrijvers die een trip mooi weten te verwoorden). Ik had tijdens die trip bedacht dat bewustzijn is als een stok op je vingers laten balanceren (wat je vroeger met een bezem probeerde ofzo). Als je relaxt en geconcentreerd bent kin je hem rechtop houden. Blijven je gedachten in het verleden hangen valt de stok naar links, zit je met je gedachten in de toekomst valt die naar rechts. Alleen als je gefocust blijft op het nu zal je de stok in het midden houden. Een kleine dwaling van gedachten is makkelijk te corrigeren. Hoe verder je gedachten af zijn van het nu hoe lastiger het is dat te corrigeren. En had nog veel meer inzichten (zoals het hoort) Misschien een beetje off topic maar vond het wel een leuke link met bewustzijn. Gr
 13. Beste allen, Heel mijn leven leef ik onbewust al vrij bewust. Dit heb ik van huis uit meegekregen. Ik heb geleerd altijd te genieten van kleine dingen en het goede in mensen te zien. Ik ben nu 25, mijn lichaam is klaar met groeien en word me steeds meer bewust dat "ik" aan het groeien ben. Dit is een hele leuke bezigheid en herken veel van vroeger. Het overlijden van mijn opa (bijzondere man en inspiratiebron voor mij) en backpacken in Thailand en Laos (bijzondere boeddhistische culturen) zetten me aan het denken en genieten Nu wil ik mijn bewustzijn naar een hoger niveau brengen om nog meer te genieten van het leven. Ik doe dagelijks al beetje mediterenen en lees inspirerende boeken en verhalen. Nu was mijn vraag: wie weet hier een goed boek om het mediteren goed onder de knie te krijgen en diep naar je zelf te kijken? Er is zoveel keus. Het liefst een boek dat makkelijk leesbaar is met goede opbouwende oefeningen. Wie is hier nog meer bezig met bewustwording en heeft hier mooie verhalen, ervaringen en/of voorbeelden van? Wat zijn leuke/inspirerende boeken? Tips en trucks zijn natuurlijk welkom Ik houd van de spirituele kant van bewustwording. Ik ben benieuwd naar jullie reacties Mvg Cosmos
 14. Wauw, leuk report! Als je tijdens je trip realiseerd dat je gelukkig bent met je lichaam en geest zegt dat je heerlijk in je vel zit. Ik vind dat altijd een aangename bevestiging
 15. Cosmos

  100% verlichtingservaring

  Klinkt geweldig! Lekker kort en bondig omschreven. Ook ik ben benieuwd naar het hele verhaal