D34M0N

Members
 • Aantal bijdragen

  110
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Happycaps (oa trip-e) zijn geldverspilling, je merkt er nauwelijks iets van, is volgens mij meer een placebo-effect dan dat het echt iets doet. Ik heb op een ander forum een report geschreven over mijn ervaring met die troep: http://www.drugsforum.nl/viewtopic.php?f=21&t=53336&p=1160039 Ik heb een paar keer salvia 5x extract geprobeerd, maar dat had ook niet echt effect. Ik vind salvia wat onhandig met innemen (salvia goed verhitten, gloeiend hete lucht inademen en dat 20 tot 30 seconden vasthouden). Truffels zijn tot nu toe het enige wat ik de moeite waard vind. Met de Azarius webshop heb ik wel ervaring, ik heb er ooit een keer een precisieweegschaal gekocht, Was 2 dagen later bij mij bezorgd als ik het me goed herinner.
 2. Wegspacen terwijl ik nuchter ben heb ik wel eens gehad, gebeurde alleen als ik een lied hoorde waar je lekker op kunt spacen. Dat was vooral toen ik nog niet zo lang xtc gebruikte, tegenwoordig gebeurt dat weinig meer (heb intussen ook al lang geen X meer op). De dag na een trip voel ik me vaak nog wel wat anders dan normaal, maar dat is normaal. Veel dingen merken terwijl ik nuchter ben heb ik alleen gehad in een periode dat ik pervitine (methamfetamine) uitprobeerde (en wat dus een beetje uit de hand liep). Als je minder van die effecten wilt merken terwijl je nuchter bent is er volgens mij maar één oplossing: minderen. Maar aangezien je zegt dat je vroeger ook al dat soort dingen had, kan het ook gewoon zo zijn dat je wat dromerig bent en wat gevoeliger voor dat soort effecten in nuchtere staat.
 3. D34M0N

  Klein artikeltje

  Beetje jammer van dat 'advies' ja. Diegene die dat schreef zal wel van tevoren helemaal niets over truffels hebben opgezocht en daardoor een wat mindere trip hebben gehad.
 4. D34M0N

  Truffel Omelet

  Klinkt goed. Bedankt voor de tip. Ik kreeg steeds meer moeite met het eten van truffels en vind ze alleen gedroogd makkelijk om binnen te krijgen en te houden.
 5. D34M0N

  Sclerotia, the dark side

  Ik zei het toch? Alles wat niet helemaal goed verwerkt is of ook maar een beetje dwarszit komt boven tijdens een trip. Fijn dat je alles onder controle hebt kunnen houden en dat de trip toch nog wel leuk was. Jouw laatste zin vind ik ook wel goed, uiteindelijk moet je het maar zien als een leerzame ervaring. Interessant report overigens.
 6. D34M0N

  Sclerotia, the dark side

  Alsjeblieft. Ik ben benieuwd. Veel plezier alvast!
 7. D34M0N

  Sclerotia, the dark side

  Een week is naar mijn mening te kort om een minderde trip goed te kunnen verwerken, maar goed dat is verder niet mijn probleem. Je zult vrijwel zeker tolerantie merken, maar met 1,5 portie hollandia zul je waarschijnlijk wel een aardige trip krijgen. Met truffels heb ik persoonlijk geen ervaring met tolerantie, omdat ik er altijd meer tijd tussen liet, maar ik heb wel een keer twee LSD-trips gehad met maar een week ertussen. Er was een groot verschil tussen de twee trips (dosis, set en setting en alles was verder hetzelfde). Bij de eerste trip werd ik overweldigd door levendige OEV's en was ik ver van de wereld. Bij de tweede trip was alles wel vervormd en zag ik mooie visuals, maar de trip kwam niet echt tot leven. Als tolerantie je enige bezwaar is kun je de trip wel door laten gaan, de trip zal wat minder diep gaan, maar met zo'n dosis hollandia hoef je niet bang te zijn dat je je gaat vervelen.
 8. D34M0N

  Sclerotia, the dark side

  Ik raad aan om niet te gaan truffelen aankomende vrijdag. Je zult vrijwel zeker enige tolerantie merken, al zal dat waarschijnlijk niet heel veel zijn. Maar het is ook zo dat het beter is om na een mindere trip even de tijd te nemen en alles goed te verwerken voordat je opnieuw gaat trippen. Er is best wel kans dat er anders weer negatieve dingen naar boven komen. Verder is het zo dat je een trip niet teveel moet forceren, op korte termijn een datum prikken omdat je daarna een tijd geen gelegenheid meer hebt is niet de beste basis voor een trip, aangezien je je dan wat meer gespannen kunt voelen. Een trip moet je niet overhaasten, maar je moet aanvoelen wanneer het een goed moment is. Wat je zou kunnen doen is wel truffels halen en dan op de dag zelf beslissen of het juist voelt om te gaan trippen. Als je je dan weer helemaal ok voelt en het een goed moment voelt voor een trip, kan je de trip door laten gaan, en als je twijfelt of als het niet juist aanvoelt, kun je de truffels drogen zodat ze lang houdbaar blijven (of gewoon in de koelkast bewaren als je denkt dat er binnen 3 maanden wel weer een geschikt moment is).
 9. D34M0N

  Sclerotia, the dark side

  Interessant report. Vervelend voor je dat de trip niet zo goed ging, ben je alweer een beetje tot rust gekomen? Je vergeet overigens nog een paar tips: - Mobiel van tevoren uitzetten. - Niet doen als je ouders (of andere mensen die het niet mogen weten) thuis zijn.
 10. D34M0N

  Derde trip met pajaritos

  Leuk report. Klinkt als een geslaagde trip. Fijn dat je dat monster weer aardig kon maken, er kunnen nou eenmaal negatieve dingen in een trip komen, het is dan handig als je die negativiteit kunt laten verdwijnen. Ik snap je goed dat je een trip moeilijk te beschrijven vindt, dat vind ik ook, een goede trip is nou eenmaal niet in woorden uit te drukken.
 11. D34M0N

  Paar vraagjes

  Ik trip ook altijd 's avonds, maar heb bij truffels nooit slaapproblemen. Als de trip op z'n einde begint te komen heb ik altijd een voldaan gevoel en vind ik het heerlijk om naar bed te gaan en in slaap te vallen. Het verschilt denk ik per persoon, jij hebt misschien gewoon pech, helaas. Met X combineren is dan idd waarschijnlijk niet echt aan te raden. Ik hoop voor je dat het toch een keer beter gaat en anders dat het niet het plezier van de trip verpest. Gewoon zorgen dat je de dag erna uit kunt rusten (is sowieso aan te raden).
 12. Ik heb gelukkig nog nooit een badtrip gehad. Wel bij een paar trips enkele spannende momenten, maar heb alles onder controle kunnen houden. Het belangrijkste is dat je er bewust van bent dat je in een trip zit en dat de dingen die je ziet niet echt zijn. Wat bij mij helpt is steeds in mezelf herhalen dat ik sterker ben en de mensen/dieren/wezens die ik zie mij niets kunnen doen. Licht (sfeerlicht dan, teveel licht haalt je weer teveel uit de trip) vind ik het beste werken. Een goede voorbereiding en set en setting zijn idd essentieel voor een goede trip, psychedelica zijn geen middelen die je zomaar zo in moet gaan nemen. De plannen die je voor je volgende trip hebt klinken goed, ik denk dat je morgen weer een goede trip zult krijgen. Het is wel belangrijk dat je niet teveel gaat denken aan je vorige trip, die niet goed ging. Veel plezier alvast.
 13. D34M0N

  Paar vraagjes

  Ik heb zo ongeveer het tegenovergestelde als jij, als truffels bij mij uitgewerkt beginnen te raken krijg ik juist behoefte om te gaan slapen. Blowen lijkt mij ook wel een van de beste oplossingen, of een ander ontspannend middel. Misschien ontspanningsoefeningen doen ofzo? Truffels en X zijn een goede combo. Je kunt het beste de XTC een paar uur na de truffels innemen, anders heb je kans dat de truffeltrip teveel verstoord wordt. Slapen gaat dan waarschijnlijk nog moeilijker worden.
 14. Interessant report (wel een beetje kort, maar dat maakt niet uit ). Ik geloof graag dat het een prachtige trip was, met zo'n hoge dosis, zeker voor de eerste keer. Gelukkig maar dat alles goed ging en dat zelfs die agenten de trip niet verpestten. Je zou niet de eerste zijn die truffels of een ander middel onderschat en daardoor flink fout gaat. Ook fijn dat je vrienden ook een goede trip hebben gehad. Iedere trip is anders, hoe vaak je het ook hebt gedaan, iedere reis is weer uniek en een verrassing. Zelfs ervaren trippers kunnen verrast worden. Je hoeft niet bang te zijn dat je je gaat vervelen. Maargoed, het is mogelijk om een trip enigszins te sturen, maar er is altijd een oncontroleerbaar deel. Iedere trip is anders en er zijn veel dingen die invloed hebben. De dosis en soort is uiteraard belangrijk, hogere dosis betekent over het algemeen een diepere trip (maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn). Set en setting zijn zeer belangrijk, dus goede muziek en sfeer en alles en zorgen dat je ontspannen bent en je gedachten weg kunt laten vloeien. Niet teveel concentreren op 'aardse' zaken, bijvoorbeeld een film kijken en die ook echt volgen. Genoeg tijd houden tussen trips, minimaal een paar weken, anders krijg je last van tolerantie. Maar ondanks alles is het altijd een verrassing, met een zelfde dosis en omstandigheden ben ik de ene keer helemaal de weg kwijt, terwijl een andere trip vrij oppervlakkig is. Combineren met andere middelen is ook een aanrader, wel de juiste middelen natuurlijk, bijvoorbeeld 2c-b of XTC.
 15. D34M0N

  Eerste keer lsd

  Als je voor het eerst LSD neemt, lijkt mij een huisfeestje bij je thuis als je ouders even weg zijn niet de beste setting. Al zal het met jouw ervaring niet heel snel echt fout gaan, maar psychedelica zijn altijd erg onvoorspelbaar. Hoeveel mensen komen er eigenlijk? Met een paar mensen is het op zich goed te doen, maar met 20+ lijkt mij niet zo fijn. Al is het dan eerder dat je uit de trip gehaald wordt dan dat de trip negatief wordt. Hoe lang blijven jouw ouders eigenlijk weg en weet je zeker dat er geen kans is dat ze eerder terug zullen komen? Als je ouders onverwachts eerder terugkomen, zal de trip waarschijnlijk heel snel omslaan in een nachtmerrie. Jij zal niet de eerste zijn die zoiets overkomt. Weet je eigenlijk hoe sterk de zegels gedoseerd zijn? Dat is natuurlijk essentieel om te weten. Als je een zware tijd hebt gehad, is de kans op een bad trip natuurlijk ook wat groter, maar als je sterk in je schoenen staat hoeft dat geen probleem te zijn. Ik heb ook wel eens getript tijdens wat moeilijkere tijd, die trips waren wat duisterder, maar alles bleef wel onder controle. Wat ik persoonlijk fijn vind, is om gloeistaafjes als armband te dragen, dat voelt voor mij als een soort van bescherming. LSD kan lang blijven werken, 12 uur later kun je nog na-effecten hebben, en slapen is ook erg lastig zolang je nog niet uitgetript bent. Ik raad aan om zo ongeveer 100-150 mics te nemen, dan is de trip niet te licht, maar ook niet zo zwaar dat je helemaal de weg kwijt raakt. Je hebt een goede instelling, dus zolang je geen te hoge dosis neemt en je zeker weet dat je ouders (en eventueel ander ongewenst bezoek) lang genoeg weg zullen blijven, zal het denk ik niet snel verkeerd gaan.